• body.jpg
  • microdso.jpg
  • header1.jpg
  • csjasze.jpg
  • bjuti.jpg
  • jasminini.jpg

A Jasmine Alakformáló- és Szépségszalon fő profilja az alakformálás, amit az egyik leghatékonyabb készülékünkkel végzünk, a

   - kavitációs,

   - rádiófrekvenciás alakformáló gépünkkel.Ez az eljárás a 2015-es év legfejlettebb kezelése, ami sem fájdalommal, sem mellékhatásokkal nem jár.
Egy alkalommal 1-3 cm-es körméret csökkenést tudunk elérni, de nem kizárt az ennél nagyobb változás sem.

A megnyúlt, megviselt bőrt feszesíti, a plusz felesleget eltünteti, a striákat (terhességi csíkokat) látványosan elhalványítja.
 
Alakformáló kezelésünket egyéntől függően 6 vagy 12 alkalmas kúrában ajánljuk.
 
GARANCIÁT VÁLLALUNK!

Ha nem hisz gépünk hatékonyságában, úgy gondolja, hogy felesleges pénzkidobás, hisz úgysem hat, jöjjön el próbakezelésünkre, és ha nem használt (azaz egy centit sem karcsúsodott a kezelés alatt), akkor nem kell kifizetnie az eljárást. A körméretet centivel mérjük a kezelés előtt és után is, így látszik az eredmény.

Kíváncsi vagy a kezelés menetére, valamint az eljárás hatásaira?
Lejjebb megtalálod a leírását!

 


 

A fogyasztás 3 lépésből áll, amit 3 különböző kezelőfejjel végzünk:


 Zsírbontás: Kavitációs ultrahanggal, amely a zsírsejteket véglegesen elpusztítja. Lebontja a zsírcellákat, eltávolítja a lerakódott zsírrétegeket

 Nyirokmasszázs: Rádiófrekvenciával, amely elvezeti a lebontott, elfolyósított zsírsejteket, méregteleníti a szervezetet. Serkenti a nyirokrendszer működését, eloszlatja a zsírt.

 
Kezelés hatásai:

    Hatékony, maradandó eredmények: A kezelés nem kellemetlen, nem jár tűszúrással, mégis a zsírleszívással egyenlő eredményeket produkál. A lefaragott zsírréteg nem rakódik vissza.

    Látványos: Az első kezelés után is látványos eredményt produkál. Centiméterekben mérhető változás következik be, kevesebb, mint 45 perc alatt. ( Az állításunkat bizonyítjuk, centi segítségével mérünk a kezelés előtt – után. )

    Gyors: Egy kezelés mindössze 30 percig tart, így akár egy ebédszünet alatt is elvégezhető. Hetente két kezelés ajánlott, összesen maximum 6-14 alkalom egy testrészre.

    Egészséges szervezetet biztosít számunkra: Kiüríti a méreganyagokat, feszesíti a bőrt, megszünteti a "narancsbőrt", az izmokat tonizálja.

    Az egyik legnagyobb előnye, hogy olyan helyekről is lefaragja a zsírt, ahonnan sport segítségével egyszerűen lehetetlen.

Alkalmazási területek:

- Has

- Derék

- Comb

- Fenék

- Felkar

 

ÁRAK:

  • 1 ALKALOM: 6.000 FT
  • 10 ALKALOM: 55.000 FT