• body.jpg
  • bjuti.jpg
  • csjasze.jpg
  • jasminini.jpg
  • header1.jpg
  • microdso.jpg

Gépünk a 2013-as év legújabb zsírbontó készüléke.
A Lipo lézer hatásai:

             - Intenzív zsírbontás
             - Karcsúsítás
             - Cellulit csökkentés
             - Anyagcsere fokozás
             - Bőrfeszesítés

 A Lipo lézeres eljárás egy non-invazív eljárás, nem igényel tűs vagy fájdalommal járó beavatkozást. Hatását egy alacsony frekvenciájú lézer segítségével éri el, amelyet már több mint 30 éve használ az orvosbiológia is.
A tartós és látványos fogyás érdekében a kezelésből egy kúra, nagyobb súlyfelesleg esetén két kúra ajánlott.
Egy kúra 9 kezelésből áll, heti 3 alkalom.
Egy kezelés 40 perc lipo lézeres zsírbontásból és 10 perc rádiófrekvenciából áll.


Az eljárásról bővebben lent olvashat.
Az emberi test egy gépezet, mely az üzemanyagot (kalória bevitel) energiaforrássá alakítja és tárolja (a zsírsejtekben trigliceridként). A kihívás ebben a fantasztikus folyamatban, hogy a test néha többet tartalékol a zsírsejtekben, mint amire szüksége van, s ez eredményezi a megnövekedett testméretet. A felesleges zsírtartalékok közvetlen megcélzásával és a test természetes folyamatainak stimulálásával éri el eredményét a lipo lézer.

Más fájdalmas kezelésekkel szemben a lipo lézer biztonságosan alkalmazza a lézer energiát a megcélzott zsírrétegen. A lézer energia behatol a bőrbe és stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. A lézer lapokat a test megfelelő részére erősítve a zsírsejtek falain kis áteresztő lyukak jönnek létre, melyeken át a zsírsejt kiengedi magából a zsírt. A víz, a szabad zsírsavak és a glicerol így távozni tud a zsírsejtekből, melyek mérete ennek hatására nagymértékben csökken. A zsírsejtekből kifolyt zsírt nyirokmasszázs során rádiófrekvenciával dolgozzuk ki a szervezetből.  

A lézeres alakformálás technológia klinikailag bizonyított és teljesen biztonságos, alkalmas nagymértékű és gyors zsírvesztésre.

 

ÁRAK:

1 ALKALOM: 6.000 FT

10 ALKALOM: 55.000 FT